Čestitka povodom predstojećeg Ramazanskog Bajrama Featured

Objavio/la  May 01, 2022

Predsjednik nacionalnog Savjeta crnogorskih Muslimana, Sabrija Vulić uputio je čestitku povodom nastupajućeg Ramazanskog Bajrama Reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću, te pripadnicima islama u Crnoj Gori i dijaspori.

 

“U povodu nastupajućeg Ramazanskog Bajrama, svim muslimanima u Crnoj Gori i našoj dijaspori, u ime Savjeta Muslimanskog naroda Crne Gore i u svoje lično ime, upućujem najiskrenije čestitke.

 

Mjesec Ramazana podsjetio nas je na osjećaj milosti i praštanja, dobročinstva, tolerancije,čistog morala, solidarnosti i osjećaja za druge. Dolazak Bajrama nakon Ramazana poruka je da poslije odricanja I marljivog truda kojeg ulažemo u Ramazanu dolazi dan dobijanja nagrade, olakšanje i radost.

 

Takvu nagradu uz osjećaj pripadnosti samo Crnoj Gori I posvećenosti svojoj jedinoj državi I njenim vrijednostima već duže čekaju I crnogorski Muslimani . Sabur ili strpljenje je karakteristika crnogorskih nacionalnih Muslimana. Njih, preko pet posto, još uvijek čeka da se nadju tamo gdje svojim znanjem, vještinom I obrazovanjem pripadaju.

 

Želim da nastupajuće blagoslovljene dane Bajrama provedete u miru i radosti u krugu svojih najbližih.

 

 

 

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Poslednja izmjena Sunday, 01 May 2022 16:05
  1. Novosti